PVC prozor dvokrilni

ZAŠTITA OD SUNCA

PVC rolete su sofisticirano rješenje za zaštitu od štetnih sunčevih zraka. Sprječavanjem sunčevih zraka koje mogu štetno djelovati na Vaš namještaj i stolariju rolete su postale neizostavan dio života svakoga od nas.

Također, tokom ljetnih mjeseci, sa spuštenim roletama ćete spriječiti ulatak vrućeg zraka u prostor, ali ćete u isto vrijeme omogućiti izmjenu zraka u prostoru.

POVEĆAVAJU SIGURNOST VAŠEGA DOMA

Osim što štite vaše prozore od vanjskih utjecaja i time im produljuju vijek trajanja, naše PVC rolete su izrađene od veoma čvrstom materijala što će uvelike pridonijeti zaštiti i podizanju sigurnosti vašega doma, a provalnicima bitno otežati posao.

VELIKI IZBOR BOJA, PRECIZNI MEHANIZMI, POVOLJNE CIJENE

U našoj ponudi pronaći ćete PVC rolete vrhunske izvedbe, sa preciznim i snačnim mehanizmima koji omogućuju dugogodišnje korištenje bez ikakvog održavanja.

Uz veliki izbor boja i dekora, povoljne cijene, naše PVC rolete imaju mogućnost ugradnje tzv. komarnika koji će u vrućim ljetnim mjesecima u vašem prostoru omogućiti protok zraka te spriječiti ulazak insekata.

ČESTA PITANJA

U nastavku donosimo najčešća pitanja koja smo zaprimili i naše odgovore  vezano uz PVC rolete

Poštovani Matko, rok isporuke i ugradnje PVC roleta je 14 dana od prihvaćanja ponude (primitka narudžbenice).

Poštovani Zorane, navedeno je moguće, ali nikako to ne preporučamo. Naime, jamstvo koje dajemo na PVC rolete vrijedi samo u kompletu sa PVC stolarijom koju mi ugradimo.

Nažalost ne. Servisiramo samo proizvode koje smo mi isporučili.

SMANJUJU GUBITKE ENERGIJE

Kvalitetne PVC rolete će uz kvalitetnu vanjsku stolariju gotovo u potpunosti reducirati i najmanji gubitak energije tokom zime, dok će u ljeto pspriječiti prodor topline u prostorije vašeg doma ili ureda.

S druge strane, PVC rolete su vrlo zahvalne po pitanju održavanja. Zahtjevaju vrlo malo, a neki često puta godinama podižu i spuštaju rolete bez pomišljanja na njihovo održavanje. Zaista odličan izum. Zar ne?

Ako pak preuređujete prostor za daljnju prodaju, uz zaista malu investiciju, ulaganjem u nove PVC rolete, podići ćete prodajnu vrijednost prostora/nekretnine.