SAVRŠEN SAVEZNIK U ZAŠTITI OD SUNCA I NEŽELJENIH POGLEDA

ALU rolete su elegantno, pouzdano i vizualno atraktivno rješenje u borbi protiv ljetnih vrućina. Aluminij kao gradivni materijal je lakši nego PVC što daje osjećaj preciznosti, ali i lakoću podizanja i spuštanja roleta. Samim time, mehanizam za podizanje i spuštanje trpi manje opterećenje čime mu se produžuje vijek trajanja.

Osim od neželjenih pogleda, ALU rolete imaju važnu ulogu u zaštiti doma od provalnika. Čvrste ALU rolete će provalnicima zasigurno otežati posao.

DODACI

Na naše ALU rolete je moguće ugraditi komarnike za zaštitu od ulaska insekata. Uz rolete ugrađujemo aluminijske vodilice i ALU plašt.

alu roletne rolete

ČESTA PITANJA

Aluminijske rolete su svakako prvi izbor po pitanju dugovječnosti, kvalitete i čvrstoće. U nastavku donosimo često postavljana pitanja naših kupaca kada su u pitanju ALU rolete.

Poštovani Mario, svakako je preporuka da se ide u zamjenu kompletnog dijela stolarije, u ovom slučaju prozora i roleta. No, ukoliko iz bilo kojeg razloga trebate mijenjati samo rolete, možemo Vam ponuditi izmjeru, rolete i montažu posebno.

ALU rolete se koriste kod većih prozora, no ako iz nekog razloga želite baš PVC, postoji mogućnost da se u PVC rolete (u lamele) ugrade čelične ukrute, što im višestruko povećava cijenu, pa su svakako ALU ekonomičniji izbor za velike prozore/vrata.

Istina je da je aluminij dobar vodič topline, no u našim ALU roletama (lamelama) postoji izolacija koja ne dozvoljava prodor topline u prostor, bez obzira na uvjete izvana.

Ovisno o roletama koje imate, ali u svakom slučaju Vas barem možemo uputiti gdje možete pronaći odgovarajuće lamele.

ČVRSTOĆA I VELIKI IZBOR BOJA

ALU rolete imaju brjne prednosti, a jedna od njih je zajednička sa svim ostalim elementima ALU stolarije, a to je veliki izbor boja.

Čvrstoća ALU roleta je također jedna od prednosti. Primjerice na velike prozore (veće od 1400 mm) gotovo nikada se ne ugrađuju PVC rolete, nego su ALU rolete prvi i jedini izbor.

ČUVARI STOLARIJE I TOPLINE

ALU rolete povećavaju izolacijska svojstva prozora i balkonskih vrata, te im produljuju ionako dugi vijek trajanja. Osim zaštite stolarije i gubitaka energije, kao jedna od prednosti ALU roleta je jednostavno održavanje, ali i pomoć pri održavanju prozora ili vrata na kojima su instalirane